Кінець казки: Одеська Барбі різко постаріла. 36-річна Валерія Лук'янова до і після (фото, відео)

Фото: Одеська Барбі Валерія Лук'янова (instagram.com/valeria_lukyanova21)

Валерія Лук'янова, яку багато хто знає на прізвисько "Одеська Барбі", нещодавно здивувала шанувальників дивним перевтіленням. Дівчина запустила прямий ефір в Instagram, і стало очевидно, що свої фото вона ретельно ретушує, перш, ніж показати, зазначають Патріоти України.

Валерії Лук'яненко 36 років, і вона, схоже, відмовляється приймати неминучі зміни, які відбуваються з тілом будь-якої людини.

Дивіться на відео нижче, яке було опубліковано пару днів тому, як насправді виглядає Валерія.

А ось фото для порівняння, яке також дівчина розмістила нещодавно в мережі. Судячи з усього, дівчина збільшила губи, але на знімку вони все такі ж крихітні.

Одеська Барбі різко здала і постаріла: фото 36-річної Валерії Лук'янової до і після

Валерія Лук'янова, ліворуч: скрін відео, праворуч: фото з "інсти"

Відзначимо, що на рідкісних відео, які дівчина викладає в мережу, помітно, що талія дівчини не така вже й супертонка, як на фото. Фігура звичайно у Валерії відмінна, але помітно, що знімки вона ретушує.

Відео нижче позначено від 5 листопада, і обличчя дівчини на ньому виглядає ляльково, як і раніше.

Валерія Лук'янова стала світовою зіркою майже 10 років тому

Ще в 2007 році Валерія стала володаркою титулу "Міс Діамантова корона України". А в 2012 році дівчина стала світовою інтернет-сенсацією, її фото з'являлося на сторінках західних ЗМІ і в соцмережах.

В одному з інтерв'ю Валерія зізналася, що в юності вела розгульний спосіб життя - пила, курила, погано вчилася. Але потім все змінилося.

Ще в 2012-му вона заявила, що багато років була на сироїдінні, потім перейшла на рідке харчування, а потім і зовсім вирішила зайнятися праноїденням, тобто харчуватися сонцем. Але така ідея була відкладена на деякий термін.

Фото: Валерія Лук'янова (instagram.com/valeria_lukyanova21)

Дівчина заміжня за чоловіком на ім'я Дмитро, але дітей вона заводити не хоче з життєвих принципів.

Валерія багато подорожує, займається медитацією і навіть стверджує, що володіє мистецтвом подорожі в часі і просторі за допомогою позателісних подорожей. При цьому вона навіть проводить семінари з таких подорожей.

Одеська Барбі вірить в "Абсолютну і Нескінченну Єдність" і не належить ні до якої релігії.

Пластику вона не робила, ну майже...

Незважаючи на те, що дівчині приписують ряд пластичних операцій, в тому числі і видалення ребер, вона категорична. Каже, що тільки збільшила груди на два розміри.

При цьому неозброєним оком видно, що її знімки в мережі ретельно відретушовані, але реальні відео, як не крути, правду покажуть рано чи пізно.


"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили" Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...

Оце так: Відомий український співак зламав ніс своїй прихильниці просто під час концерту

середа, 24 квітень 2024, 18:30

На одному з концертів українського співака Артема Пивоварова, який він відіграв у Києві, стався конфуз, передають Патріоти України. Музикант випадково зламав ніс одній зі своїх шанувальниць. Артист під час свого шоу жбурнув у натовп барабанну паличку....