Кінець романтики? Сумна Alyona Alyona натякнула, що з‘їжджає від свого хлопця

Українська співачка Alyona Alyona (Олена Савраненко) натякнула, що з'їжджає від свого хлопця-репера під ніком Yoxden. Артистка зняла пакети з речима перед дверима і написала, що ухвалила нелегке рішення. Stories супроводжувалися стікерами з обличчям сумної авторки, зазначають Патріоти України.

Підписники одразу насторожились і поцікавилися у виконавиці, чи дійсно вона їде від свого хлопця, з яким Олена жила протягом багатьох місяців. Відео з'явилося в Instagram-stories співачки. На відео Alyona Alyona зняла десяток пакетів та різні коробки, які виставлені в усіх кутках кімнати та перед дверима.

"Вже завтра їду.. Це пов'язано з нелегким рішенням", – написала вона. Прихильники виконавиці поцікавилися, чи дійсно вона з'їжджає від свого коханого, на що вона відповіла, що "можна сказати і так".

Підозри про те, що молоді люди не житимуть разом, підтверджує також інша фраза зірки про те, що вони все ж будуть бачитися. Ці слова артистка підкріпила сердечом.

Нагадаємо, що Олена не надто полюбляла жити з хлопцем, адже для неї це було незвично та незручно. В одному з інтерв'ю співачка наголошувала, що в неї багато речей, а в її обранця невелика квартира, тому їм складно.

Alyona Alyona (Олена Савраненко) – українська хіп-хоп- і реп-виконавиця. Працювала вихователькою в дитячому садку "Теремок" у Баришівці. Також була завідувачкою дитсадка в селі Дернівка під Києвом. У дитячому садку пропрацювала 4 роки.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...