Кінець роману? Злата Огнєвіч відписалася від Андрія Задворного в Instagram, а він закрив сторінку

Українська співачка Злата Огнєвіч відписалася від Андрія Задворного, переможця романтичного реаліті "Холостячка-2" (СТБ), у соціальній мережі Instagram, хоча стежить за іншими учасниками проєкту. Водночас сам Задворний у відповідь на хейт закрив свій акаунт від непідписаних користувачів, передають Патріоти України.

Про те, що 32-річного обранця "холостячки" немає серед її підписок у Instagram. Причому зірка стежить за акаунтами інших фіналістів – Дмитра Шевченка, Романа Свечкоренка та півфіналіста Максима Тарапати.

Зазначимо, що в анонсі постшоу "Холостячки-2" творці проєкту натякнули: Злата нібито могла розійтися з Андрієм. У сюжеті показали, як чоловік пішов зі знімального майданчика (ймовірно, після якоїсь напруженої розмови чи запитання), а ведучий Григорій Решетник намагався його повернути.

Крім того, у студії хтось став на одне коліно з каблучкою. Щоправда, у ролику незрозуміло, хто саме й кому робив пропозицію.

Зазначимо, що і Злата, і Андрій зіткнулися із критикою шанувальників шоу після фінального випуску. Огнєвіч у відповідь написала, що про своє кохання готова "кричати на весь світ", а Задворний закликав людей поважати вибір артистки, як і його особисте життя.

Переможець другого сезону шоу "Холостячка" заявив: він відкрився і "не соромився показати свої слабкі сторони, не намагався здаватися кращим, ніж є насправді".

"Є ті, хто увійшов до мого дому, не знявши брудного взуття, заглянув у мою душу й перед виходом вирішив туди плюнути. Вам хочу сказати – коментарі підвищують залученість", – написав Задворний.

Після такого посту він закрив сторінку в Instagram. Оскільки "холостячка" не підписана на чоловіка, його акаунт виявився їй недоступним.

Коротко про знаменитість:
  • Злата Огнєвіч – 35-річна українська співачка, яка народилася в Мурманську. Справжнє ім'я "холостячки" – Інна Бордюг. Вона представляла Україну на "Євробачення" у 2013 році й посіла третє місце.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...