Кіркоров "відрізав собі живіт": Все заради ефектного посту в Інстаграмі

Відомий російський естрадний співак Філіп Кіркоров опублікував в своєму Instagram-акаунті ефектну фотографію. Але... щось пішло не так.

На фото відомий співак стоїть на пляжі в Дубаї, а на задньому фоні видніється готель Бурдж аль-Араб. На ній у нього підкачана фігура і артист добре виглядає, проте шанувальники зняли співака на відео, на кадрах якого його тіло виглядає зовсім по-іншому, передають Патріоти України.

На знімку 54-річний артист добре виглядає - підтягнута фігура, легкий загар. За два дні фотографія набрала понад 160 тисяч лайків, в коментарі компліменти від відомих людей, зокрема композитор Ігор Крутой назвав співака "Тарзаном", а Евеліна Бледанс написала: "Прекрасна фігура".

"Це тільки розігрів! Увечері - гарячий statement" , - підписав знімок Кіркоров.

Однак в Instagram-акаунті showbiz_police з'явився відеозапис, знятий шанувальниками артиста. На ній Філіп Кіркоров має зовсім інший вигляд - у нього досить великий круглий живіт і тонкі руки. На голові артиста рушник.

Скріншот з відео

Скріншот з відео


"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...