Кличку - 50. Чим хизується міський голова Києва у ювілей (відео)

Віталій Кличко святкує піввіковий ювілей. 19 липня йому виповнилося 50 років. За цей час чоловік відбувся як всесвітньо відомий боксер, політик, тричі обраний киянами мер.

Ювіляр опублікував 20-хвилинне відео під назвою "Кличко. Історія перших 50 раундів".

Ролик містить світлини молодого мера, зйомки боксерських поєдинків, відео з Євромайдану та інспекцій будівельних обʼєктів міста.

2012 року Кличко залишив боксерську кар'єру. Однак продовжує тренуватися та залишається в спортивній формі. Саме цьому присвячене інше відео ювіляра.

Він показав, як стрибає з парашутом з висоти 5 тис. м, підкорює гору Казбек висотою понад 5 тис. м, долає на велосипеді дистанцію у 50 км та підтягується на перекладині 50 разів.

Кличко також відомий своїми цитатами-ляпами, за які його часто висміюють. До цього ставиться із самоіронією. Торік навіть видав ілюстровану збірку власних крилатих висловів "Хто не чув, той побачить!".

Серед "перлів" Кличка:

"Міст, що втомився";
"Пора готуватися до землі";
"Олександре, як вас звати?";
"Я не бачу абсолютно ніяких ароматів";
"Завтра людина буде скаржитись, що померла";
"У мене два заступники, чотири з яких лежать в Кабміні";
"Я зустрічався із загиблими поліцейськими та демонстрантами";
"Не всі можуть дивитися у завтрашній день. Точніше дивитися можуть не тільки всі, мало хто може це робити".

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...