Код тварюки: Співачку Машу Распутіну "підірвало" інтерв'ю зірки радянського кіно

Російська акторка театру та кіно Тетяна Васильєва, яка внесена до бази «Миротворець» і відома своєю критикою на адресу російського опозиціонера Олексія Навального, несподівано образила Олену Проклову, Марію Максакову та Машу Распутіну. В одному зі своїх інтерв'ю акторка заявила, що ці зірки — тупуваті, повідомляють Патріоти України.

Вона запевняє, що ці жінки не можуть бути її подругами. Маша Распутіна шокована висловлюваннями 74-річної акторки. Такого зухвальства з вуст Васильєвої Маша почути не очікувала.

«Яке вона має право ображати відомих людей публічно? — обурюється Маша. — Що це таке взагалі? Вона що, зі мною на брудершафт пила? Вона знає мене як людину? Ми ніколи навіть не спілкувалися! Звідки в неї такі висновки щодо справжніх російських співачок та акторок? Мене обурило, що ці троє (Распутіна, Максакова, Проклова, — ред.) — саме російські зірки і красуні».

За словами Распутіної, вони навіть не знайомі. «Ми з нею не знайомі особисто: лише один раз бачилися. Це було на зйомках однієї із телевізійних програм. Здалеку привіталися та сіли на свої місця. Навіть словом не обмовились! Та й потім вона не може бути моєю подругою, оскільки у нас різні вікові категорії. Її спровокував журналіст, який підло поставив провокаційне запитання, а вона шалено відповіла. Він сказав, що родина Распутіної влаштувала на федеральному каналі скандал. Але я взагалі ніяких скандалів не влаштовувала! Це мені влаштував скандал канал, використавши мою дочку. У цьому інтерв'ю Васильєва каже, що в людях дуже мало доброти, а сама поводиться нахабно, пошло і нерозумно», — сказала вона.

Для артистки слова Васильєвої стали несподіванкою. «Я до неї взагалі нормально ставилася, вважала класною акторкою. Завжди говорила: „Яка чудова Тетяна Васильєва“. І раптом таке почути… Мабуть, таке може висловити людина не від великого розуму. Просто у неї, напевно, русофобія та ненависть до гарних російських жінок», — вважає вона.

Зазначимо, що Маша Распутіна — відома радянська та російська поп-співачка, яка випустила 8 студійних альбомів і співпрацювала, зокрема, з композиторами Олександром Лук'яновим, Максимом Дунаєвським, Аркадієм Укупником та з поетом-піснярем Леонідом Дербенєвим.

Тетяна Васильєва — відома радянська та російська акторка, телеведуча, народна артистка РФ (1992). За свідоме порушення державного кордону України та гастрольні виступи в окупованому Криму в серпні 2015 року була занесена до «чистилища» бази «Миротоворець».

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...