"Кохаю тебе, моя утя!": Дантес привітав Дорофєєву з "чавунним" весіллям особливими фото

Український співак та шоумен Володимир Дантес, якого фани днями порівняли з солістом Måneskin Даміано Давидом, повідомив про важливу подію у їхньому з Надею Дорофєєвою житті. Так, сьогодні закохані святкують шість років подружнього життя, повідомляють Патріоти України.

У народі цю дату називають "чавунним" весіллям. З цієї нагоди Дантес привітав кохану зі святом їхніми спільними кумедними фото.

"Терпіти мене чотири роки і потім сказати: "Я згодна" – ти просто хто? Тобі пам'ятник за життя поставити потрібно. Оскільки в мої 23-27 я був, просто кінченим. Дякую, що міняєш і змінюєшся. Мені з тобою, як на найекстремальніших атракціонах: дуже хочеться, місцями страшно, захоплює дух, але внизу живота все-одно дуже приємно лоскоче. Кохаю тебе, моя утя!" – звернувся до Наді чоловік.

Шанувальники зізналися, що захоплені парою Володимира та Наді та привітали їх:

  • Маленькі Дантесики будуть найкрасивіші
  • Ви чудові. Кохайте і цінуєте одне одного. З річницею вас
  • Як то кажуть "цвяхи б робити з цього чавуну, не було б у світі міцніше цвяхів".


"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...