Колумбійський шеф-кухар та телеведучий зібрався їхати на передову, щоб допомогти ЗСУ

З початком російського вторгнення в Україну кулінар готує для тероборони, ЗСУ, поліції, госпіталів, старих людей, нужденних.

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво зізнався, що планує вирушити на передові позиції. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Зокрема, кулінар заявив, що незабаром прийдуть холоди, а українським захисникам вкрай необхідна гаряча їжа, тим самим він готує спеціальну рецептуру, щоб забезпечити ЗСУ харчуванням.

"Якщо бути відвертим, то у хлопців на фронті біда з їжею, всі про гаряче та домашнє лише мріють. Скоро почнеться холодний сезон, тому прямо зараз ми з командою працюємо, щоб виготовити спеціальну рецептуру, де будуть дегідровані овочі, тушонка та заправка - хлопцям залишиться просто змішати, залити окропом та поїсти борщу", - написав він.

Водночас суддя МастерШеф зазначив, що особисто їздитиме на фронт, щоб доставляти їжу. "Це хвилююча подія, і точно наблизить перемогу. Особисто буду їздити Миколаївською, Харківською та Донецькою областями, годувати хлопців борщем і привозити продукти, щоб у них все було готове для борщу", - написав Ектор Хіменес-Браво.

Раніше повідомлялося, що популярний шеф-кухар разом зі своєю командою допомагають 83-річній бабусі відбудовувати будинок, зруйнований російськими окупантами.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...