Коли мама - мільйонерка: Тіна Кароль прикупила для 12-річного Вені садибу під Києвом. Як виглядає ділянка

Тіна Кароль, чий особняк під Києвом нещодавно показали на відео, купила для свого сина-школяра Веніаміна земельну ділянку в селі Рожни недалеко від столиці. Про це йдеться у програмі "Викриття" на каналі Кyiv Live, повідомляють Патріоти України.

Журналісти з'ясували, що нещодавно народна артистка України подарувала своєму 12-річному синові майже 14 соток в Рожнах - Кароль переписала земельну ділянку на хлопчика.

Зараз Веніамін продовжує своє навчання в британській початковій школі Repton Preparatory School, а до Англії він поїхав ще у 8-річному віці. Вартість навчання у престижнішому навчальному закладі - мільйон гривень на рік.

Але Тіна вирішила, що хлопчик житиме не в гуртожитку, а в українській родині в Британії, щоб він не забував рідну мову. Веніамін під час навчання полюбив уроки музики - освоїв фортепіано та ударну установку, а також робить успіхи у фехтуванні та відмінно грає в регбі. Крім того, хлопчик відвідує церкву, співає українські народні пісні, займається танцями - освоїв український гопак з шаблею.

Тіна Кароль щодня спілкується з сином через інтернет, а на канікулах подорожує з ним по світу. Так, цієї зими вони вирушили в Африку в екзотичну Намібію, де познайомилися з місцевими жителями та гуляли поруч з дикими тваринами.

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...