"Коли ми всі згадали, що таке життя при свічках": Зеленська повідомила, чи відключають світло в їхній оселі

Перша леді України Олена Зеленська запевнила, що під час планових чи аварійних відключень світла, їхня оселя не є винятком і також зазнає відключень, передають Патріоти України.

"Авжеж зникає. Ми ж живемо в одній енергосистемі. Цього року в мене трішечки легше, тому що працює генератор. Налагодили його роботу. Голосно, але це рятує", – розповіла Зеленська.

Перша леді згадала про перші масштабні обстріли об'єктів енергетики восени і взимку 2022 року, коли багато українців змушені жити без світла.

"Коли ми всі згадали, що таке життя при свічках, то були у нас з дітьми вечори романтичні. Навіть подобалося іноді. Вечеряли при свічках, книжки читали, грали в якісь настільні ігри, коли можна було, лягали спати раніше. Тому так, ми живемо всі в одних і тих самих реаліях. І тому нам всім дуже хочеться, щоб все змінилося знову на нормальне, на нормальне життя, щоб діти не боялися, щоб вони спокійно розвивалися, ходили до школи, навчалися і вмикали світло, коли їм захочеться", – говорить Олена Зеленська.

▶ На YouTube-каналі ТСН мо

"Попереду ще довгий шлях": Принц Вільям прокоментував стан хворої на рак Кейт Міддлтон після закінчення хіміотерапії

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:54

Принц Уельський поділився свіжими новинами про стан здоров'я його дружини Кейт Міддлтон, хворої на рак. Нещодавно герцогиня заявила, що завершила 9-місячний курс хіміотерапії. Вільям відвідав громадську початкову школу "Швейцарська долина" в Лланеллі, ...

Прямо пропонували інтим: СолоХа розкрила пікантну деталь кастингу в один із найпопулярніших гуртів України

п’ятниця, 13 вересень 2024, 11:28

Українська співачка СолоХа, відома своїми піснями "Смайлик-кохайлик", "Булочка" і "Омана", зізналася, що їй надходила пропозиція від продюсера Дмитра Костюка стати учасницею популярного співочого гурту 2000-х "ВІА Гра". Утім, на той час 19-річна артист...