"Коли ми зустрілися, він сказав "Я буду президентом". Чи готова я бути першою леді?": Дружина Арестовича розповіла, що її дратувало і вражає у своєму "ненарцисові"

Зеленський лише сходинка у кар'єрі великої людини?

Дружина радника Офісу президента України Олексія Арестовича Анастасія відверто розповіла про те, що її дратує у чоловікові. Вона дала інтерв'ю Анні Оліцькій.

Жінка запевнила, що зараз її нічого не дратує в чоловікові. Але раніше щось таке було.

"Мене нічого не дратувало і не дратує. Це унікальний випадок. У цій людині мене не дратує нічого. Але спочатку дратувала його легкість, тому що я не така легка на підйом людина. У мене має бути все за розкладом. А Олексій дуже легко змінює напрямок. Коли ми тільки починали зустрічатися, мене вражало, що він може лежати на дивані в розпал робочого дня і читати. Я лежала поряд і мені було дискомфортно, адже там за вікном життя, а ти лежиш на дивані", - зізналася Анастасія.

Крім того, вона заявила, що не вважає Арестовича нарцисом, незважаючи на меми на цю тему у соцмережах.

"Це прояв здорової самооцінки. У стосунках я не відчуваю, що він нарцис. Нарцисизм, себелюбство бачать люди, які мають питання з самооцінкою. Завжди дратує в іншій людині те, з чим у тебе є труднощі. Тому у людей, у яких із самооцінкою все добре, до Олексія таких претензій немає", - заявила вона.

А ще Анастасія розкрила президентські амбіції свого чоловіка.

"Коли ми з ним зустрілися, він сказав: "Я буду президентом". Чи готова я бути першою леді? Дивитимемося за обставинами. Не думаю, що Олена Зеленська думала, що колись стане дружиною президента. Мені здається, що він буде добрим президентом", - зазначила вона.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...