"Коли народжувала сина, чоловік був з іншою жінкою": Колишня дружина Остапчука поділилася скандальними подробицями сімейного життя

Колишня дружина телеведучого Володимира Остапчука, який будує сім'ю з Христиною Горняк, Олена Войченко поділилася новими подробицями сімейного життя і розповіла, чи вдалося їм з екс-чоловіком налагодити стосунки заради спільних дітей. Дочка Емілія і син Еван проживають з матір'ю, проте батьки продовжують з'ясовувати права на них в суді, зазначають Патріоти України.

Олена не приховує, що це все ще болюча тема. У них з Володимиром «немає нормальної комунікації». Їхні взаємні претензії, образи і звинувачення привели стосунки в глухий кут. За словами Войченко, вони з колишнім чоловіком так і не змогли разом пояснити дітям, що сталося в родині і чому мама і тато живуть окремо. Хоча, в одному питанні вони змогли домовитися — Володимир щомісяця сплачує за приватні школу та садок, всього 30 тисяч гривень.

Під час інтерв'ю Олена також розповіла, що їхній шлюб був далеко не простим. Були непорозуміння, сварки та зради. Розірвати стосунки вони хотіли ще до народження сина. Але вирішили спробувати ще раз. Олена вважає, що в шлюбі було і багато позитивних, щасливих моментів. Але тепер вона бачить, що такими вони були тільки для неї.

«У моєму шлюбі були такі моменти в мене, які здавалися мені позитивними, але пізніше я дізнавалася, що вони такими не були для нас з ним. Мені зараз складно відокремити якусь частину. Наприклад, для мене народження сина було максимально позитивним моментом, але потім я дізналася, що в цей момент Володимир був з іншою жінкою», — розповіла Олена в інтерв'ю Славі Дьоміну на Youtube-каналі «Слава +».

Найболючішим після розлучення Войченко називає страх втратити дітей. Нібито Володимир хотів забрати їх від матері. «Він говорив дочці, що я погана мати, що у них буде нова мама», — сказала Олена. Інтерв'ю Олени викликало великий резонанс. У коментарях під відео обурюються позицією ведучого, який в своїх питаннях «виправдовував» Остапчука і намагався «направити» Войченко на шлях примирення.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...