Колись мріяла стати вчителькою: Як зараз виглядає дівчинка, яка у 6 років стала мільйонеркою та відкрила свій бізнес (фото, відео)

Юна американка Ізабелла Баррет була унікально багатою ще у шість років. У ранньому віці вона володіла власним автомобілем із водієм та вечеряла лобстерами. Її статки дорівнювали мільйону доларів, інформують Патріоти України.

Як пише The Sun, дівчинка запустила власну лінію одягу та прикрас. Цьому передувала її поява на американському популярному шоу TLC "Малюки та діадеми". Крім власного бізнесу, Баррет також стала успішною моделлю. У дев'ять років вона брала участь у Тижні моди в Нью-Йорку.

Ізабеллі Баррет зараз 15 років.На сьогоднішній день американці 15 років. На її рахунку 55 корон та 85 титулів. Я спробувала брати участь у конкурсі, і мені сподобалося У результаті мене підібрала знімальна група німецького телешоу, і все почалося з цього", – сказала дівчинка Twenty2.

Ізабелла Баррет володарка 55 корон.

При цьому вона стверджує, що має скромні амбіції, оскільки у дитинстві мріяла стати учителем. Баррет не стала педагогом, але володіє власними лініями косметики по догляду за шкірою та модного одягу. Підліток встигла випустити 60 пар взуття та 14 спортивних костюмів Juicy Couture. А ще вона знялася в документальному фільмі кінокомпанії Amazon "Наступна велика річ".

Ізабелла Баррет вважає багатство веселощами.

"Коли я була молодша і брала участь у конкурсах, мені було важко знайти щось, що можна надіти підліткам і дорослим, тому що все було або занадто ошатним, або занадто незручним. Тому я створила лінію для дітей та дорослих, які перебувають у центрі уваги бізнесу. Вони можуть носити щось повсякденне, але також і дуже ошатне, дуже офіційне, зручне та чудово виглядати", – розповіла американка.

Ізабелла Баррет створила власну лінійку косметики.

Баррет вважає, що бути багатою весело, тому що можна багато подорожувати і зустрічати нових друзів.

На сьогоднішній день її статки оцінюються майже у два мільйони доларів, і вона не збирається зупинятися на досягнутому. Навесні запланований черговий показ юної дизайнерки на Тижні моди.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...