"Колись ми були щасливі": Російські окупанти обстріляли символ відомого шоу Нікітюк (фото)

Леся Нікітюк вела тревел-проект про Україну, його символом була Le-маршрутка, на якій команда шоу їздила нашою країною. Але окупанти знищили символ шоу - жовту маршрутку з незвичайним інтер'єром. Про це Нікітюк повідомила у своєму Instagram і опублікувала фото, передають Патріоти України.

Транспорт був прикрашений сувенірами, привезеними із зарубіжних поїздок Нікітюк. Вона показала, який вигляд має транспорт після обстрілів російських окупантів.

"Як же ми були щасливі, коли знімали українське тревел-шоу "Le Маршрутка". Сьогодні наша маршрутка така... Але скоро ми купимо нову, ще кращу і поїдемо знімати 3-й сезон... у відбудований Маріуполь, Харків, Київ, Чернігів, Суми і т.д. А почнемо зйомку з Чорнобаївки", - написала телеведуча.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...