Колишня дружина Арнольда Шварценеггера Марія Шрайвер налякала змінами у зовнішності (фото)

66-річна американська журналістка та публіцистка, а також колишня дружина голлівудського актора Арнольда Шварценеггера Марія Шрайвер доволі здивувала перехожих, з'явившись на вулицях у Санта-Моніці, передають Патріоти України.

Жінка прямувала до своєї машини від будівельного майданчика, де зараз триває спорудження її будинку. Проте людей здивувала не сама вона, а те, що сталося з її обличчям, пише Daily Mail. На прогулянці Марія мала недбалий вигляд, одягнувши світлу футболку з чорними обтислими легінсами. Вона доповнила образ коричневою сумкою, а волосся зібрала зверху в хвіст, залишивши розпущеним низ.

Її обличчя стало помітно асиметричним, а надбрівні дуги поважчали, нависаючи над очима та надаючи обличчю похмурого виразу. При цьому сама Марія була в піднесеному настрої, хоча усмішка робила її обличчя ще дивнішим.

У мережі користувачі вже відреагували на побачене шквалом коментарів. Вони дивувалися, що з обличчям Шрайвер, не могли повірити, що це не фотошоп, і журилися, що колись красива жінка спотворила себе невдалою пластикою в гонитві за вічною молодістю.

"Це так сумно, коли жінки роблять це із собою. Це ніколи, ніколи не має гарний вигляд, коли вони чіпають своє обличчя. Ніколи", — написав підкастер Стів Скоєц.

"Що Марія Шрайвер зробила зі своїм обличчям? Жахливо", "Хтось повинен був відфотошопити це фото", — зазначають інші, порівнюючи Марію з клінгонцем із "Зоряного шляху" та Гремліном.

Шрайвер, чиїм дядьком по материнській лінії був 35-ий президент США Джон Ф. Кеннеді, вийшла заміж за Арнольда Шварценеггера в 1986 році. За роки шлюбу в пари народилося четверо дітей: Кетрін (32 роки), Крістіна (31 рік), Патрік (28 років) і Крістофер, якому зараз 24 роки.

Пара вважалася однією з найміцніших в американському шоу-бізнесі та політиці, тож коли Марія подала на розлучення 1 липня 2011 року, це стало громом серед ясного неба.

Причиною став роман Арнольда з хатньою робітницею Мілдред Баеною, яка працювала в сім'ї близько 20 років. Виявилося, що Шварценеггер зраджував дружині з нею 10 років, і результатом адюльтеру стало народження позашлюбного сина Джозефа, який виявився абсолютною копією свого знаменитого батька.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...