Колишня дружина знаменитого киянина розповіла, як Алла Пугачова зробила все, щоб полегшити його передсмертні страждання

Алла Пугачова та Борис Краснов. Фото: скріншот з відео.

Колишня дружина Бориса Краснова Євгенія в недавньому телеінтерв'ю зізналася, що останні місяці життя близької їй людини були наповнені болем. За словами Євгенії, ситуація була б набагато страшнішою, якщо б не допомога Алли Пугачової, яка дуже дружила з Красновим протягом багатьох років, передають Патріоти України.

Краснов був постановником і оформлювачем безлічі концертних програм Примадонни. "Вона молодець. Вона взагалі всім допомагає. Розумниця. Ми говорили з нею на похоронах. Вона приїжджала до нього. Останні місяці хвороби були жахливі. Я всі десять років була поруч", - розповіла жінка в інтерв'ю "Ти не повіриш".

Також вона розповіла, що відносини з Красновим у неї складалися по-різному, але, незважаючи на всі розбіжності, вона намагалася виконувати всі обов'язки і зараз має повне право говорити про те, що їй ніколи не буде соромно ні перед людьми, ні перед Богом. Євгенія не приховує, що з колишнім чоловіком у неї був шлюбний контракт, згідно з яким спільно нажите майно при розлученні ділилося порівну. Також жінка зазначила, що не потерпить ніяких інсинуацій ні в свою сторону, ні в бік Краснова і готова захищати честь і гідність.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...