"Отримала колосальний досвід": Зрадниця Повалій пояснила, чому підтримувала Януковича і навіть стала його радницею

Співачка Таїсія Повалій, яка народилася на Київщині, тут побудувала свою кар'єру, а потім зрадливо втекла в Росію, пригадала, що понад 10 років тому сиділа на одному з червоних крісел Верховної Ради України у ролі депутата партії "Партії регіонів", передають Патріоти України

Що стало приводом до рішення кардинально змінити професію – вона так і не сказала, але зазначила, що захоплювалася подібним на неї тодішнім президентом-зрадником України Віктором Януковичем, для якого навіть стала радницею.

Увагу Повалій привернула його "трагічна" біографія, а саме те, що його виховувала бабуся у селі. Людина з народу, так би мовити. Однак вона упустила неприємні моменти життя "політика", такі як перебування за ґратами, незнання державної мови, брак інтелектуальних здібностей та чимало інших. Похвалити Януковича артистка прийшла на інтерв'ю відомій російській блогерці Татарці.

"Я була в Донецьку. Віктор Федорович був тоді губернатором. Мене захоплювало завжди, як живуть люди, які чисті міста. І ось біографія його, що він виріс без матері, що він ріс із бабусею в селі... Знаєш, це якась така спорідненість: ось людина без мами й досягла таких успіхів. Ти знаєш, що Донбас для мене теж був важливим. З Донбасу йде цей наш стрижень український", – заявила Повалій.

Зі слів артистки, вона отримала більше життєвого досвіду, будучи нардепкою, ніж співачкою. Зокрема, колаборантка донині дивується, чому після відвідин російської Державної Думи, їй влаштовували допит в прокуратурі.

"Мені пропозиція надійшла від Віктора Федоровича буквально за тиждень до з'їзду. Я отримала колосальний досвід. Я, можливо, загартувалася більше, ніж би була десь на гастролях і дивилася на все, що відбувалося, збоку. Ми ж із групою депутатів приїжджали до Державної Думи. Після цього нас викликали в прокуратуру, я давала свідчення, чому ми поїхали в Росію, чому ми розмовляли з депутатами з Державної Думи, чому ми заходили в зал. Ми всім показували, що Україна йде не тим шляхом, що ми повинні дружити з Росією, але багато хто цього не розумів, не бачив, не хотів бачити й не хотів чути", – продовжила "урок" російської пропаганди Повалій.

Колаборантка була кандидаткою від "Партії регіонів" у жовтні 2012 року під час парламентських виборів в Україні. У грудні вона вже офіційно працювала депутаткою, але недовго її державна кар'єра тривала, адже вже наприкінці 2014 року її позбавили цієї роботи. Втекла до Росії артистка ледь не одночасно з експрезидентом Януковичем майже одразу після Революції Гідності.

Як помітно із заяв Таїсії Повалій, вона палко підтримувала уродженця Донбасу і закривала очі на всі його витівки що до посади президента, що після. Янукович став для багатьох українців головним героєм мемів, адже майже в будь-якій його промові можна було знайти перли: 10 хвилин згадував, як українською буде "йолка", але цю місію провалив, боровся із вінком під час церемонії покладання квітів, казав "територію нашої держави треба зробити небезпечною для життя громадян", не міг вимовити слово "пропагандувати", вигадував власні прислівʼя та приказки й багато іншого. В Інтернеті їм навіть окремий термін вигадали – "янукізми".

Та попри велику спадщину мемів, Янукович мав таку ж велику спадщину протизаконних витівок. Ще у 17 років мав судимість на 1,5 роки позбавлення волі за пограбування. У 20 років його знову відправили за ґрати за побиття. Зокрема, перед балотування на пост президента України виплив також факт про його співпрацю із КГБ.

"Виявилося, що кандидат в президенти банально безграмотний. На складному шляху до президентства Віктору Януковичу довелося боротися не лише проти політичних конкурентів, а й не менш складних ворогів: граматики й орфографії. Коли він заповнював у центральній виборчій комісії заяву на те, щоб стати кандидатом в президенти, він зробив помилку у своєму вченому званні. Так, ми отримали мем "Проффесор". Ви правильно почули, у Януковича було вчене звання. А ще він доктор економічних наук та академік. Ну, можливо, коли ти купуєш три якісь посади, то там була суттєва знижка, а можливо він просто помилився у списку закупів у "Сільпо" і замість докторської ковбаси йому його помічник купив докторський ступінь", – пошуткував в YouTube блогер Ярема Дух.

"Його зацікавила спеціальність...": Марічка Падалко розповіла, як війна вплинула на вибір професії її 17-річного сина Михайла

вівторок, 20 серпень 2024, 6:00

Популярна ведуча ТСН Марічка Падалко, яка нещодавно поділилася родинною радістю, розповіла про вибір свого сина Михайла. Відомо, що в цьому році хлопець закінчив школу, активно займається волонтерством та цікавиться історією. За словами Марички, її 17-...

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...