Кончені тварюки": Дружина Усика закликала знищити Путіна після бомбардування драмтеатру в Маріуполі

Дружина українського чемпіона Олександра Усика Катерина назвала ватажка Кремля Володимира Путіна головним терористом світу. На думку дівчини, своїми злочинами в Україні та геноцидом українського народу президента Росії переплюнув Усаму Бен Ладена, передають Патріоти України.

Про це Усик написала в Storiesна своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Вона також звернулася до російських військових, котрі скинули бомбу на драматичний театр у Маріуполі, де від окупантів ховалися сотні мирних мешканців.

"Які ви нелюди та згинули всередині? Ви усвідомлюєте, російські "вояки"? Ви кончені тварюки, що ви творите? Звільняєте нас від хліба? Ви думали, ви пішли на навчання і не знали, що ви в Україні та вбиваєте людей у черзі по хліб? Путін уже виграв звання головного терориста у світі? Обійшов Бен Ладена. Чому його не й***е ніхто?" – відзначила Катерина.

Нагадаємо, 16 березня літак-бомбардувальник окупаційних військ РФ скинув надпотужну авіабомбу на будівлю драматичного театру у центрі Маріуполя. В будівлі від обстрілів ховалися сотні людей, зокрема з дітьми. Ще одна бомба була скинута на басейн, де ховалися жінки та діти.

Пізніше стало відомо, що американська компанія Maxar Technologies опублікувала знімки з Маріуполя Донецької області, зроблені 14 березня. На них виявився і драмтеатр, на який через два дні російські військові скинули потужну бомбу.

Бен Аффлек і Дженніфер Лопес: Розлучається одна з найбільш зіркових пар Голлівуду - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 4:15

Вони вперше зустрілися на початку 2000-х, і їхні стосунки дійшли до заручин. Однак за кілька днів до весілля пара скасувала їх. З'явилися чутки про те, що голівудські зірки Бен Аффлек та Дженніфер Лопес, які возз'єдналися через 17 років і нарешті одруж...

"Ділюсь цим вперше": Співачка Lama показалася з молодшим на 18 років коханим і розсекретила, чим він займається

четвер, 16 травень 2024, 9:14

Українська співачка Наталя Дзеньків, відома під псевдонімом Lama, не є любителькою того, аби ділитися в Мережі сімейним контентом. Однак з нагоди важливого свята, а саме Міжнародного дня сім'ї, артистка зробила виняток. Зокрема, Lama вперше за тривалий...