Кондратюк розповів, як на "Караоке на Майдані" після візиту Януковича зник капелюх з грошима

Продюсер та ведучий легендарного шоу "Караоке на Майдані" Ігор Кондратюк згадав часи, коли знімалася передача, передають Патріоти України.

Зокрема, шоумен пригадав, як колись на знімання проєкту завітав колишній президент-втікач Віктор Янукович. Про це вінрозповів у програмі STAND UP Battle Club. Кондратюк добре пам'ятає ті знімання з Януковичем, бо тоді відбулося декілька кумедних історій.

Це була дитяча версія "Караоке на Майдані" і знімання дуже хотів завітати Віктор Янукович, який на той момент був прем'єр-міністром і планував висуватися на пост президента. Хлопчик, який брав участь у шоу, співав дитячу пісню "В траве сидел кузнечик".

Та коли відзняту передачу передали на канал, керівництво сказало Кондраютку, що в пісні є слово "сидел", тому вони не будуть її випускати:

"Я кажу: "Дитяча пісня, ви там взагалі поїхали?". Мені кажуть: "Ні, нам сказали чітко ніяк не компрометувати Януковича". Я кажу: "Нічого, що Янукович стояв і аплодував під час того, як хлопчик виконував цю пісню". Мені відповіли: "Він не розумів, що робить, а ми за це можемо отримати", - розповів Кондратюк та додав, що пісню так і не вирізали.

Також продюсер розповів, що на тій же передачі, куди завітав Янукович, зник капелюх, у який учасники збирали гроші:

"На цьому історія не закічнился. Коли ми зібралися і вийшли на наступну передачу, мені редакторка каже: "Ігорю, в нас зник капелюх". А тоді була якраз фішка про те, що Янукович двічі судимий і типу тирив шапки по молодості. У нас реально на тих зніманнях зник капелюх і не було його два роки. Поки на передачу не прийшла дівчина, яка виступала в тій передачі ще школяркою, а прийшла студенткою, вона там програла, і сказала: "Я забрала, я на фарт". А я кажу: "Нічого, що ми тут два роки думаємо про те, що Янукович вкрав ще один капелюх", - поділився Кондратюк.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...