Кондитер, яка спекла торт на весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон, розповіла про дивний жарт королеви Єлизавети

29 квітня принц Вільям і Кейт Міддлтон відзначать 10-ту річницю свого весілля. У зв'язку з цим британський телеканал ITV зняв новий документальний фільм під назвою «День, коли Уїлл і Кейт одружилися», повідомляють Патріоти України.

У нього, зокрема, було включено інтерв'ю з кондитером Фіоной Кернс, яка спекла весільний торт. За її словами, розкішний виріб виявився таким об'ємним, що довелося зняти з петель двері в Букінгемському палаці для того, щоб безпечно доставити його всередину. Висота восьмиярусного фруктового торта становила майже метр.

Коли Фіона і її команда, встановивши торт на столі, наносили останні штрихи, в приміщення зайшла бабуся нареченого - королева Єлизавета II, відома своїм чисто англійським гумором. І зробила несподіване зауваження.

«Пам'ятаю, вона сказала: "Я чула, що ви розбираєте мій будинок". А я відповіла: "Ну, нам довелося прибрати двері в кімнаті, щоб міг пройти візок з тортом". Але потім все поставили на місце», - розповіла Кернс, зізнавшись, що тоді вона неабияк зніяковіла.

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...