Королева була у захваті: Єлизаветі ІІ подарували в'язану копію її палацу, над якою майстриня працювала два роки (фото)

У Сандрінгемському палаці в Норфолку з'явилася його в'язана версія. Копію заміської резиденції королеви Єлизавети створила 92-річна жителька графства Маргарет Сіман, повідомляють Патріоти України із посиланням на People.

Зараз 5-метровий виріб виставлений у бальній залі Сандрінгемського палацу, і він дуже вразив королеву. 95-річна Єлизавета оглянула "в'язаний Сандрінгем" під час недавнього візиту, і її реакція повністю задовольнила майстриню. "Це було абсолютно чудово, їй, схоже, дуже сподобалося", - сказала Маргарет Сіман.

В'язаний палац включає найрізноманітніші деталі - дерева, квіти, озеро і церкву Святої Марії Магдалини, куди королівська родина традиційно ходить на різдвяну месу. Більш того, у дворі маєтку знайшлося місце і для мініатюрних членів королівської сім'ї - принца Вільяма, Кейт Міддлтон та їхніх дітей.

Маргарет Сіман працювала над проектом протягом останніх двох років, і він став для неї чудовою розвагою під час локдауна. Інколи на в'язання йшло до 15 годин в день.

"Хоча ми сиділи вдома, мені ніколи не було нудно, я не прагнула виходити на вулицю або щось в цьому роді. Я була цілком щаслива, коли в'язала Сандрінгемський палац - мені це дуже сподобалося", - сказала майстриня.

Сандрінгем частково відкритий для туристів, тому відвідувачі палацу зможуть побачити його мініатюру до 14 жовтня.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...