Королева сказала рішуче "ні": Стало відомо, за що Меган і Гаррі образилися на Єлизавету II

Принц Гаррі та Меган Маркл були присутні на службі в соборі Святого Павла під час святкування платинового ювілею королеви. Тоді принц Гаррі ховав очі, а Меган усміхалася, вдаючи, що все, що відбувалося того дня, її цілком влаштовує, передають Патріоти України.

Насправді ж Сассекські були незадоволені тим, куди їх посадили під час служби. За словами Тома Бавера, автора нової книжки "Помста: Меган, Гаррі і війна між Віндзорами", Сассекські були незадоволені виділеними їм місцями, оскільки хотіли сидіти поряд зі старшими членами королівської родини.

Але посадили їх в іншій частині собору поряд із членами королівської родини, які не працюють на корону – принцесами Беатріс та Євгенією і їхніми чоловіками. Таке розсаджування в соборі затверджувала королева Єлизавета II, тож шансів, що їм потуратимуть, у Сассекських точно не було.

Як пише Mirror, пан Бавер стверджує, що Сассекські повинні були приїхати до собору непомітно, але навмисно не захотіли цього зробити і прибули на автомобілі, щоб фотографи могли зазнімкувати їх на сходах, що ведуть до собору. Очевидно, це було необхідно і для Netflix, з яким у пари контракт.

Після служби Меган і Гаррі пропустили обід у Ратуші, а також не відвідали зіркову вечірку в палаці у суботу ввечері та ювілейну театралізовану виставу в неділю.

Королівська редакторка Vanity Fair Кеті Ніколл заявила, що на її думку, Гаррі та Меган вирішили не бути присутніми на святкуванні ювілею, бо знали, що не будуть у першому ряду, особливо на театральній виставі. На шоу The Royal Beat на True Royalty TV вона сказала: "Я щиро думаю, що це тому, що вони знали, що не будуть у першому ряду. А чому вони пішли з королівської родини? Вони пішли тому, що вони не були в центрі уваги". Я думаю, саме тому їх не було на інших урочистостях, оскільки у них не було місць у центрі".


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...