Королева важко переживає втрату - у Єлизавети II сталося нове горе

Королева Великобританії Єлизавета II пережила нову втрату зі смерті чоловіка принца Філіпа, якого не стало 9 квітня. Померло одне з цуценят, яких їй нещодавно подарував середній син принц Ендрю. Про це інформує The Sun, передають Патріоти України.

Щенята Фергус і Мік стали втіхою для Її Величності, коли коханий чоловік потрапив до лікарні в лютому. Принц Філіп пробув тоді в медустанові близько місяця, і королева, що обожнює собак, могла хоч якось відволіктися від важких думок.

Цуценяті породи доргі (помісь такси і коргі) на прізвисько Фергус було лише п'ять місяців. Причина смерті собаки не називається. Пса назвали на честь дядька Єлизавети Фергуса Боуз-Лайона, він загинув на Першій світовій війні.

Тепер у королеви тільки дві собаки - коргі Мік і старий доргі на прізвисько Кенді - він останній нащадок першої коргі королеви, яку їй подарували на 18-річчя.

Інсайдери кажуть, що королева дуже важко переживає втрату собаки, до якої встигла звикнути. Зараз у Єлизавети II складний життєвий етап, пов'язаний з втратою чоловіка, а також скандальними заявами принца Гаррі і його дружини Меган Маркл.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...