Королева впевнена, що не назавжди: Лікарі заборонили 95-річній Єлизаветі ІІ прогулянки верхи

За вимогою лікарів королева Єлизавета змушена була відмовитися від одного з найулюбленіших видів прогулянок на свіжому повітрі — верхової їзди, повідомляють Патріоти України.

Ще на початку вересня королева Єлизавета змушена була відмовитися від прогулянок верхи. Як стало відомо журналістам видання The Sun від джерел при королівському дворі, лікарі наполягли на відмові від верхової їзди через «дискомфорту», який відчувала 95-річна королева.

Тим не менш, королева незабаром має намір знову повернутися у сідло. За словами видання, пристрасна шанувальниця перегонів, британський монарх не сідала верхи на коня з літньої відпустки, яку вона провела традиційно в Шотландії в замку Балморал.

«Вона любить їзду верхи, і більшу частину її життя це було частиною її ритуалу», — розповіло джерело. «Вона була вкрай розчарована тим, що не каталася верхи з початку вересня».

За словами того ж джерела, королева хоче повернутись до верхових прогулянок після того, як відпочине.

Нагадаємо, два тижні тому королева Єлизавета з’явилася на публіці з палицею. Минулого тижня на настійну вимогу лікарів відмовилася від дводенної робочої поїздки до Північної Ірландії, провела ніч у лікарні і змушена пропустити кліматичний саміт у Глазго. Лікарі прописали королеві відпочинок та спокій. Проте монарх продовжує виконувати легкі робочі обов’язки. Так, цього тижня вона зустрічалася у форматі відеоконференції з послами Південної Кореї та Швейцарії.

2022 року королева Єлизавета відсвяткує платиновий ювілей — 70-річні на британському престолі, а також свій 96-й день народження. У квітні 2021 року вона втратила свого улюбленого чоловіка, принца Філіпа, з яким прожила у шлюбі 73 роки, а її сім'я поповнилася чотирма правнуками — дітьми принцеси Євгенії, Зари Тіндолл, принца Гаррі та принцеси Беатріс.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...