Королева здає позиції? Єлизавету II сфотографували у Сандрінгемі - має не дуже гарний вигляд (фото)

Королева Єлизавета II була помічена під час прогулянки на своєму Land Rover територією маєтку Сангдрінгем, зазначають Патріоти України.

Монархиня перебуває в маєтку вже кілька днів і відпочиває там за рекомендацією своїх лікарів. Але навіть там її заскочили папараці. Знімки, на яких Єлизавета II в автомобілі, були опубліковані виданням Daily Mail. Цього разу королева сиділа на пасажирському сидінні, одягнена в куртку та світлу хустку з принтом метеликів. А кілька днів тому королева сама кермувала.

На знімках помітно, що на обличчі у Єлизавети II набагато глибші зморшки, ніж зазвичай показують публіці на офіційних фотографіях. А також є мішки під очима. Безумовно, ми пам'ятаємо, що королеві 95 років, і на свій вік вона все одно має чудовий вигляд. Королева вирушила на прогулянку зі своїм коргі.

Очікується, що монархиня проведе вихідні в Сандрінгемі, в той час як вона матиме трохи вільного часу, оскільки вона сповнена рішучості підготуватися до Воскресіння пам'яті, 14 листопада. До речі, цього ж дня її старший син принц Чарльз відсвяткує 73-річчя.

Її Величність минулого тижня відмовилася від запланованого візиту на конференцію зі зміни клімату COP26 у Глазго і натомість записала відеозвернення з Віндзора минулої п'ятниці, яке було показано світовим лідерам у понеділок.

"Хотілося б частіше": Кошовий зізнався, як часто і про що спілкується з Зеленським під час війни

середа, 1 травень 2024, 17:58

Художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий розсекретив, як часто під час війни спілкується з давнім другом, президентом Володимиром Зеленським, та про що вони розмовляють, передають Патріоти України. Артист зізнався, що їм вкрай рідко вдаєть...

"Зараз я ще впевненіший у своєму виборі": Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ: "Не думав, що таке може бути у війську" Відомий актор-військовий розповів про службу в ЗСУ

середа, 1 травень 2024, 16:23

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який нещодавно доєднався до лав ЗСУ, розповів про свою службу, передають Патріоти України. Нині артист, який перебуває у складі батальйону ударних БпАК "Ахіллес" 92 ОШБр, минає військові ...