"Королівський дім Віндзора": У принца Чарльза була таємна наречена до одруження на Діані, - The Mirror

"Чарльз повернувся до неї і сказав: "Ти будеш моєю дружиною?". І вона відповіла ні.

Prince Charles, Prince of Wales arrives to attend the wedding of Britain's Princess Eugenie of York to Jack Brooksbank at St George's Chapel

Кажуть, що британський принц Уельський Чарльз до одруження з принцесою Діаною зробив пропозицію іншій дівчині – Аманді Нетчбулл, повідомляють Патріоти України. Але все пішло не так, як планувалося: як виявилося, у неї не було до нього почуттів, а також вона приходилася йому далекою сестрою. Про це йдеться в документальному фільмі Channel 4 під назвою "Королівський будинок Віндзор", передає The Mirror. Як стало відомо, лорд Луїс Маунтбеттен намагався звести Чарльза зі своєю онукою Амандою.

Дівчина була на дев'ять років молодша за принца, а також вважалася далекою двоюрідною сестрою. Але незважаючи на це, Аманда була "ідеальною кандидаткою" для Чарльза.

Так, одного разу у 1977 році принц Уельський взяв Аманду на королівській яхті "Британія" в подорож у Карибському морі. Тоді він і зробив пропозицію руки і серця дівчині.

"Чарльз повернувся до неї і сказав: "Ти будеш моєю дружиною?". І вона відповіла ні. Вони були як брат і сестра", – розповіли у фільмі.

Принц Чарльз до одруження з принцесою Діаною зробив пропозицію іншій дівчині – Аманді Нетчбулл

Незабаром після цього Чарльз почав залицятися до принцеси Діани. У підсумку пара одружилася у 1981 році, а розлучилася в 1996-му. Пізніше принц Уельський одружився з Каміллою – у 2005 році. Сама ж Аманда Нетчбулл у 1987 році вийшла заміж за письменника Чарльза Вінсента Еллінгворта – у пари троє дітей.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...