Кошти передадуть постраждалим від війни: Ексклюзивну сукню-вишиванку Джамали продали на аукціоні за вражаючу суму

Дизайнерська сукня-вишиванка Джамали, яка була виставлена на аукціон, продана за рекордну суму. На аукціоні Catawiki вбрання пішло з молотка за 173 тисячі гривень. Загалом організатори зібрали 276 тисяч гривень. Усі виручені кошти будуть передані благодійному фонду Yellow-Blue, який допомагає українцям, які постраждали у війні, передають Патріоти України.

Символічно, вбрання було продано напередодні Дня вишиванки. «Символічно, що напередодні цього свята одна з моїх вишиванок виконала особливу місію. Сукня авторства Юлії Магдич, створена для відкриття „Євробачення“ у Києві, була продана на аукціоні Catawiki за 173 тисячі гривень. Вірю, що скоро святкуватимемо перемогу на вулицях українських міст у наших найкрасивіших вишиванках», — написала Джамала. Нагадаємо, у цій сукні Джамала відкривала «Євробачення» у Києві у 2017 році. Вбрання було створено спеціально для цієї події дизайнером Юлією Магдич.

«Для мене це більше, ніж просто річ, це справжній витвір мистецтва, в якому зійшлися традиції та історія моєї країни» , — говорила Джамала.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...