Кожен камінь дещо означає: Експерт розкрив таємний сенс каблучки Меган Маркл, яку їй подарував принц Гаррі (фото)

Герцогиня Сассекська Меган дуже любить прикраси і може похизуватися не маленькою колекцією ювелірних виробів. Сьогодні хочемо зупинитися на прикрасі, яку їй подарував чоловік принц Гаррі. Це "каблучка нескінченності" або "каблучка доріжка" — подарунок на другу річницю від дня весілля. Меган оновила свою обручку від принца Гаррі через 18 місяців після того, як герцог Сассекський освідчився їй 2017 року. Пізніше Гаррі подарував коханій ще одну каблучку, яка містить у собі прихований сенс, повідомляють Патріоти України.

У королівській біографії Finding Freedom автори Омід Скобі і Керолін Дюран показали, що "каблучка нескінченності" включає в себе камені Меган, Гаррі і їхнього сина Арчі (перидот (його ще називають хризоліт), смарагд і сапфір). За словами експертів з ювелірних прикрас Стівена Стоуна і експертки з лікування кристалами Анджели Річардсон, ці камені також корисні для здоров'я.

Герцогиня Сассекська Меган / © Getty Images
Перидот — камінь, який на думку експертів, може допомогти у разі астми, полегшити хвороби очей, шлунка, щитовидної залози і печінки. Смарагд — камінь, який вважається, що допомагає підняти настрій, вилікувати безсоння і очистити кров від токсинів. А сапфір — зміцнює вас в боротьбі з тривогою, стресом, депресією і безсонням. Ходять чутки, що Меган розглядає можливість додати перлину як камінь її дочки Лілібет, народженої в червні 2021 року. Експерти кажуть, що цей камінь допомагає поліпшити сон.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...