Кожен про таке мріє: Ірина Федишин зачарувала фото з відпочинку на Мальдівах

Українська співачка Ірина Федишин відпочиває на Мальдівах з сім'єю та активно ділиться яскравими фото й відео з відпочинку, передають Патріоти України.

Новий знімок виконавиця опублікувала у своєму Instagram.

"Happy family time", – підписала вона фото.

На знімку Федишин з чоловіком та синами лежать на піску. "Круте фото", "Клас, таке щире, тепле, сімейне фото", "Мрії збуваються", "Для повної картини не вистачає маленької дівчинки", "Дуже класні та щасливі", "Супер", – відреагували підписники.

Перед цим Федишин показувала фото з чоловіком й келихами з вином. "На Мальдівах дуже спекотно. Реально, погода неймовірна. Ми навіть увечері ходимо в шортах та футболках з коротким рукавом. Вода в океані дуже тепла +28", – хвалилася вона.

Яка гаряча! Ексдружина Віталія Кличка в леопардовому бікіні блиснула стрункою фігурою на відпочинку в Таїланді

середа, 15 травень 2024, 10:26

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка – Наталія Єгорова – гайнула на відпочинок до Таїланду. Для своєї відпустки 50-річна модель обрала острів Самуї. У своєму Instagram Єгорова ділиться, як минає її відпочинок. Зокрема, знаменитість насолоджується ...

Народила первістка: Марічка Яремчук стала мамою

вівторок, 14 травень 2024, 10:30

Українська співачка Марія Яремчук, яка взяла творчу паузу та зникла з медіапростору, вперше стала мамою. Про це повідомляє ЖВЛ. В сюжеті йдеться про те, що на закритій сторінці в соцмережі Марія опублікувала відео, на якому показала помітний животик. П...