"Краса", що шокує! Українка встановила рекорд по нарощуванню нігтів - майже один метр (відео)

Майстер манікюру Вікторія Бондаренко з Броварів Київської області встановила незвичайний рекорд. Вона наростила майже 995 сантиметрів штучних нігтів, які закріпила на спеціальному браслеті. Деталі про новий національний рекорд розповіли в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Вікторія Бондаренко вже 18 років працює у сфері нейл-індустрії. І їй спала на думку ідея встановити рекорд з нарощування нігтів.

Для цього їй знадобилося понад три години роботи, пів кілограма гелю і 12 з половиною тисяч стразів. Вона провела процедуру нарощування у своєму салоні в Броварах.

"Я побачила, що є майстри, які нарощували ніготь пів метра, і почала цікавитися, а яка була довжина найбільша. Виявилося, що більше ніхто офіційний рекорд не встановлював", - розповіла Бондаренко. Спочатку вона хотіла зробити один ніготь, але представники національного рекорду України сказали, що їх повинно бути не менше п'яти.

Її прийшли підтримати сім'я і друзі, а також ще один рекордсмен з Броварів – незрячий масажист Василь Закревський. Він у грудні встановив свій рекорд України - 26 годин безперервного масажу.

Варто відзначити, що попередній світовий рекорд по довжині нігтів належить чоловікові. Його штучні нігті склали 121 см.

Після нарощування Вікторія зняла нігті та закріпила їх на спеціальний браслет. Перед цим модель спробувала жити з таким довгим манікюром - чесала голову, піднімала монетки з підлоги та чистила картоплю. У планах на майбутнє у майстрині манікюру - подаватися на світовий рекорд.

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...