"Краще б провели не мобілізацію, а каналізацію": Мережу підірвала нова пародія зірки "Кварталу 95" Великого

Актор студії "Квартал 95" Юрій Великий записав гумористичну пародію на російську туристку, яка з істерикою тікала від ракетних вибухів у Криму. Гуморист в образі заплаканої росіянки поскаржився на мобілізацію в Росії, через яку нібито хочуть забрати її чоловіка, передають Патріоти України.

Лірична героїня підсумувала, що вдома їй більше "не душевно". Ролик з'явився на YouTube-каналі актора та підірвав мережу.Свій монолог "туристка" почала з того, що сподівалася, нібито в Росії все "душевно і по-домашньому", а виявилося "галімо і по-дебільному".

"У Криму бомбілізація, в Росії мобілізація. Добре ж жили. Дивилися Соловйова, вечорами так душевно бухали, зранку знімали побої, потім знову бухали. Чоловік тиждень в погрібі ховався. Я вперше бачила, щоб погріб за 3 години викопали. Взагалі не хотів виходити з дому. І не вийшов би, якби не туалет у дворі. Йому там повістку й вручили. Чим проводити часткову мобілізацію, краще б провели хоч якусь каналізацію", – пожартував Великий.

Актор в образі заплаканої росіянки, котра тікала з Криму, поскаржився, що з Росії тепер втекти неможливо через ціни на квитки та погане ставлення до росіян в інших країнах. Так, лірична героїня розповіла, що планувала перечекати в друзів у Грузії, але їх з 2008 року "чомусь ніби підмінили".

"Чоловік каже: "Валимо звідси". А як звалити? Квитки в Емірати по мільйону рублів. Нам щоб на всю сім'ю квитки купити, він має два з половиною рази загинути на цій спецоперації. Попросила чоловіка хоч якісь квитки купити, а він знайшов тільки один квиток – і той військовий", – поскаржилася "туристка".

За словами артиста, в Україні повинні помирати ті, хто найбільше кричав про "можемо повторити" та "діди воювали", а ще краще, якщо "один сс*кун піде, щоб мільйон сс*кунів не йшли".

За годину ролик подивилися близько 60 тисяч людей, а свої захоплені коментарі залишили українці, яким гумор актора допомагає пережити війну.

"Юрію, дякую за роботу та гарний настрій", "Браво, Юрію, за шедевр", "Юрію, дякую що піднімаєте мій настрій з колін", "Я такого таланту ще не зустрічала", – йдеться в повідомленнях.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...