Красунчик у ліжку схожий на Дана Балана: Тіна Кароль показала невиданий кліп, знятий Бадоєвим 10 років тому (відео)

Українська співачка Тіна Кароль заінтригувала своїх шанувальників. Артистка опублікувала фрагмент з невиданого кліпу на пісню "Переживем измены", повідомляють Патріоти України.

Ролик виконавиця зняла ще 10 років тому, але, крім неї та режисера Алана Бадоєва, роботу ніхто не бачив. Лише зараз Кароль показала тизер кліпу у своєму Instagram. У кадрі Тіна з коротким кучерявим волоссям лежить на ліжку в обіймах чоловіка.

Як поділилася зірка у дописі, повну версію кліпу можна подивитися на стримінговому сервісі Patreon Tina Karol (https://www.patreon.com/tinakarol). Вартість підписки 2,99 $ на місяць.

Цікаво, що деякі фанати співачки подумали, що у кадрі з Тіною Дан Балан.

  • Чому чоловік на першому кадрі схожий на Дана? Це вже шиза
  • Побачила, подумала, що Балан на початку - злякалася
  • Ось це всю Дантіну зараз заглючило на секунду. Як схожий на Тогокогонеможнаназивати

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...