"Красуня, дипломат і рудий": Пугачова дала цікаву характеристику своїм онукам (фото)

На вечірці, яку Крістіна Орбакайте влаштувала на честь свого дня народження в кінці травня, іменинниця і її зоряна мама прекрасно провели час, встигнувши не тільки насолодитися товариством гостей, а й поспілкуватися з журналістами. Про це пише КП, передають Патріоти України.

А в ході розмови з пресою Аллу Пугачову попросили дати характеристику своїм онукам. Як відомо, Христина Орбакайте піднесла Примадонні вже трьох спадкоємців: старшого Микиту артистка народила від співака Володимира Преснякова, Дені з'явився в стосунках з бізнесменом Русланом Байсаровим, і найменша Клавдія — дочка від бізнесмена Михайла Земцова.

«Христина все-таки перша, хто зробив мене бабусею. Яких же дивовижних онуків вона мені подарувала! Красуня Клавочка, дипломат Дені і наш дивно талановитий руденький Микита, який зараз репетирує новий мюзикл, тому трохи спізнюється», — описала Примадонна своїх улюблених спадкоємців.

У тому ж інтерв'ю Пугачова відзначила, що вражена стійкістю своєї дочки: у шкідливої атмосфері шоу-бізнесу їй вдалося залишитися «чистою, прекрасною і аристократичною».

Також їх з чоловіком Максимом Галкіним дивує, коли Крістіна розповідає про якусь помічену несправедливість: «Ну як же так можна???» Наївну, чуйну Орбакайте, за словами Пугачової, по-справжньому ображають і ображають навіть чужі запізнення.

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...

Помер батько співачки-зрадниці Ані Лорак

четвер, 18 квітень 2024, 11:30

Помер поет, літератор та заслужений журналіст України Мирослав Куєк, батько співачки-зрадниці Ані Лорак, яка приймає російське громадянство. Про смерть Мирослава Івановича повідомив журналіст Юхим Гусар у своєму Facebook. Поет та літератор помер сьогод...