Красива була пара: Том Круз розстався з актрисою Хейлі Етвелл, з котрою познайомився на знімальному майданчику, - ЗМІ

Хейлі стала першою дівчиною, з якою 59-річний плейбой намагався побудувати серйозні стосунки після розлучення з Кеті Холмс в 2012 році

Актори Том Круз і Хейлі Етвелл розлучилися після року стосунків, повідомляють Патріоти України з посиланням на таблоїд The Sun.

Роман зірок почався під час зйомок фільму Місія: нездійсненна 7. Незважаючи на те, що 59-річний Круз і 39-річна Етвелл офіційно не підтвердили свої стосунки, інсайдери стверджують, що вони були дуже близькі і багато часу проводили разом.

"Це був дуже напружений період спільних зйомок. Вони дійсно добре ладнали, але в міру того, як останній фільм добігав кінця, вони вирішили повернутися до дружби", - зазначив співрозмовник газети.

За його словами, причиною розриву стала нестача у закоханих вільного часу.

"У них дуже щільний графік зйомок, а у Тома є ще низка інших зобов'язань. Вони як і раніше щасливі працювати разом і добре ладнають", - додав інсайдер.

Як наголошує The Sun, Хейлі стала першою дівчиною, з якою Том намагався побудувати серйозні стосунки після розлучення з Кеті Холмс в 2012 році.

Етвуд найбільш відома за роллю агента Пеггі Картер у фільмах Перший месник і Перший месник: Інша війна про Капітана Америка.

Раніше повідомлялося, що співачка Дженніфер Лопес відписалася від екс-бойфренда Алекса Родрігеса в Instagram і видалила всі їхні спільні фото.


"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...