"Красива нижня білизна корисна для ментального здоров'я": Дружина Павліка влаштувала сміливу фотосесію

Дружина Віктора Павліка, 27-річна Катерина Реп'яхова, - активний користувач соцмереж. Для неї це не просто хобі, а й заробіток. Вона ділиться на сторінці в Instagram моментами з життя і розповідає про знакові події. Так, новий фотосет Катерини, який вона показала в Instagram, здивував її підписників - вона вперше роздяглася перед ними до білизни, передають Патріоти України.

"Красива нижня білизна корисна для ментального здоров'я", - вважає Катерина і підтверджує це пікантним фотосетом.

Дружина артиста знялася в комплекті білосніжної мереживної білизни. Вона накинула довгий тонкий напівпрозорий халатик, приспустивши його, для більшої пікантності, одягла на шию довгий ланцюжок, підкресливши область декольте. Фінальний штрих - білі босоніжки на стійкому каблуці.

"Для того, щоб відчувати себе впевненою - все повинно бути ідеально навіть там, де ніхто не бачить. Вважаю, що красива білизна робить жінку більш впевненою у власній привабливості, підіймає самооцінку і настрій", - навела аргументи дружина артиста.

"Красива білизна - це в першу чергу турбота про себе. Ми у себе одні та життя таке швидкоплинне, що жити потрібно тут і зараз для себе і максимально радуючи себе", - переконана Реп'яхова.

Також вона зізналася, що одягла для фотосету знаковий комплект і назвала його "любов'ю з першого погляду". Підписники завалили дружину співака компліментами.

"Напевно, і вони знають і відчувають": TAYANNA розсекретила, як заробляє на життя і чому колишні чоловіки дають їй гроші

середа, 24 квітень 2024, 9:58

Українська співачка TAYANNA відверто зізналась, як заробляє на життя під час повномасштабної війни і чому колишні обранці дають їй кошти, передають Патріоти України. Виконавиця, як і багато інших артистів, втратила частину свого доходу через російське ...

"Це прозвучить доволі лицемірно, але": Ріанна зізналася, про які помилки минулого жалкує

середа, 24 квітень 2024, 8:22

Барбадоська співачка Ріанна в інтерв'ю Vogue зізналася, про що вона шкодує після того, як стала мамою двох дітей, передають Патріоти України. Співачка розповіла, що їй неабияк соромно за свої провокативні образи в минулому, які були занадто відвертими...