Красиві і щасливі: Галкін показав усміхнену Аллу Пугачову з дочками (фото)

Російський гуморист Максим Галкін в своєму мікроблозі поділився спогадами про свято, яке недавно влаштували на честь дочки Христини Орбакайте Клавдії Земцової, повідомляють Патріоти України.

«Яскраві і теплі спогади про день народження Клавочки», — написав у соцмережі Галкін.

За інформацією ЗМІ, на вечірці побували друзі сім'ї, а також сама Примадонна з чоловіком і двійнятами.

На опублікованому Максимом знімку видно, що Примадонна вибрала для вечірки елегантний образ, підкресливши струнку фігуру сукнею в підлогу з широким поясом. Також 71-річна співачка зробила макіяж з акцентом на губи і зачіску з накладними локонами. Вона з радістю сфотографувалася з Христиною і Лізою, різниця між якими становить 42 роки.

Шанувальники були раді бачити рідкісні сімейні кадри. Багато зазначили, що Пугачова виглядає ще молодшою, коли знаходиться в оточенні своїх дітей.

«Красиві і щасливі! Нехай все буде добре у діток!»,"Які ви всі світлі, яскраві. Розумнички. У Алли ніжний погляд","Витончена дівчинка, принадність","Дуже приємні люди, хороша сім'я — це видно. А Аллу Борисівну дуже любимо!","Як добре, коли велика сім'я!","Які гарні діти у вас, я не можу", — прокоментували пост фоловери.

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...