"Красиво Еллерт фоткає": "Холостячка" Ксенія Мішина показала нове фото з відпустки і заінтригувала фанів

“Холостячка“ Ксенія Мішина показала нове фото з відпустки: “Красиво Еллерт фоткає“ - today.ua"Холостячка" Ксенія Мішина вирушила на три дні відпочивати на Кіпр. Місцем свого призначення вона обрала портове місто Ларнака на східному узбережжі острова і вже поділилася першим фото, передають Патріоти України.

Успішна українська актриса зупинилася в п'ятизірковому готелі St Raphael Resort, ціни в якому стартують від шести тисяч гривень за ніч. 32-річна Ксенія Мішина поспішила показати шанувальникам свій номер, а також приголомшливий вид зі свого вікна, що відкривається на Середземне море, піщаний пляж і набережну з пальмами.

"Кожен раз, плаваючи в морі, я заряджаюсь енергією через афірмації. Вода - цілитель, вона відчуває тебе і допомагає розслабитися і заспокоїтися", - зазначила в публікації головна героїня першого сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка".

Ксенія Мішина постала в кадрі на балконі готелю, позуючи в смарагдовому платті-комбінації, босоніж і з розпущеним волоссям. Зірка заінтригувала своїх шанувальників, які задалися питанням, чи не фотографує її сам Олександр Еллерт.

"Хто фоткал? Син чи Еллерт?", "Красиво Еллерт фоткає", - цікавляться фанати, а інші обсипають Ксенію компліментами: "Ідеальна", "Шикарна", "Ви дуже красива", "Крута фотка", "Супержінка, супермамочка, суперсиночок".

Поки що невідомо, чи зійшлися Ксенія Мішина та Олександр Еллерт. Після різкого припинення відносин закохані натякнули на своє возз'єднання і знову замовкли.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...