"Красиво поставила всіх на місце": Дружина учасника "Танців із зірками" підтримала чоловіка та зробила зауваження Маші Єфросініній (відео)

Костянтин та Валентина Войтенко. Фото: instagram.com/valentina_voitenko.

Дружина Костянтина Войтенко Валентина розповіла, як оцінює шанси чоловіка на перемогу у проекті Танці із зірками та прокоментувала свою заяву у 10 прямому ефірі. У своєму Instagram вона поділилася уривком із випуску, де дала коментар Маші Єфросініной, передають Патріоти України.

«Таке враження, що всі ці камери, всі ці софіти і ви, Машо, увірвалися до нашої спальні та обговорюєте, як це ми вибудовуємо сімейне життя», — висловилася Войтенко.

«Шах і мат. Чоловіка підтримала, себе відстояла, тему реальних, а не ілюзорних сімейних стосунків у мільйонну аудиторію запустила. Напруга знята! Евріка! Чудове почуття, друзі. Не шукати захисника зовні: у батьках, чоловікові, бойфренді, подружці чи вчителі. А виховувати цього захисника у собі. І самій відстоювати себе, свої межі та свій вибір.⠀

Я пишаюся собою. Так само я пишаюся Костею. @kostiantynvoitenko вибач, але я хочу сказати про це! Чоловік — закрита людина і не розповсюджується про це у своєму Інстаграмі. Про це не говорять у сюжетах шоу. Але! @kostiantynvoitenko витримує божевільне навантаження зараз. Паралельно з @tanci1plus1 він знімається у головній ролі в серіалі (а це робота в кожній сцені протягом 12-годинної зміни!!!), веде телешоу, спить по 4 години, репетирує з Роксою виключно вночі! без вихідних! І не ниє, всупереч коментарям, що почастішали, про нього в соцмережах.⠀

Він несе відповідальність за свою сім'ю, свої мрії, і це по-чоловічому та по-дорослому. Я захоплююсь твоєю працездатністю та переживаю за твоє здоров’я! Але! Знаю, що ти сильний і впораєшся.

І ще. Об'єктивно. З повагою до кожного учасника та учасниці шоу ❤️ Якщо прибрати всі блискітки та метафан. Костя танцює найкраще. Костя та Рокса @roksolyana_malanchuk — найнеординарніша пара за всі сезони шоу. Яка кинула виклик соціальним рамкам, стандартам соціальної прийнятності. Боже! Та де вони у реальному житті?! У реальному житті стандартів НЕМАЄ. Стандарт лише знищує нашу з Вами психіку! Ми всі різні, нестандартні, худі, товсті, маленькі, високі, і всі ми цією інакшістю ПРЕКРАСНІ. Бажаю Кості та Роксі перемоги. Але вона неможлива без нашої з Вами смски у недільний вечір. 11 на номер 7914. Усім бобра", — написала Валентина у своєму пості.

«Красиво поставила всіх на місце з обговоренням Вашого особистого життя», «Валю, немає слів, Ви неймовірні обоє, до мурашок! Дякую за приклад, як можна», «Дуже сміливо та чесно ви сказали», «Валю, пишаюся тобою і захоплююсь. Бережи себе, свої особисті стосунки, і свою сім'ю, любов істинна завжди перемагає! А Костя і справді найкращий, це явно було видно з 1 ефіру», «Браво!», — написали у коментарях підписники танцівниці.

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...