Кричав, лаявся і не контролював свої емоції: Нові деталі трагедії з Болдвіном під час зйомок "Іржі"

Прокурори штату Нью-Мексико, США, стверджують, що відомий голлівудський актор Алек Болдвін під час зйомок скандального фільму "Іржа" у 2021 році вбив українську операторку Галину Гатчінс через втрату контролю над своїми емоціями та хаосу на майданчик, передають Патріоти України.

Вони у публічній заяві People вказали, що вбивця був "неуважним" під час роботи із вогнепальною зброєю і "часто кричав і лаявся". На той час револьвер був зарядженим, а сам актор стверджував, що не натискав на курок, а лише махав реквізитом.

"Спостерігати за поведінкою містера Болдвіна на знімальному майданчику "Іржі" означає бути свідком людини, яка абсолютно не контролює власні емоції та абсолютно не турбується про те, як його поведінка впливає на оточення. Свідки зазначають, що саме ця поведінка сприяла безпеці на знімальному майданчику", – заявили прокурори Карі Т. Морріссі та Джейсон Дж. Льюїс.

Команда юристів Алека Болдвіна у березні 2024 року намагалася висунути клопотання про зняття звинувачень через нібито ненавмисне вбивство. Під час суду винною визнали й зброярку Ханну Гутьєррес Рід, яка вручила акторові заряджений револьвер під час проведення репетиції. Обвинуваченій загрожує 18 місяців вʼязниці, і цим вирішив скористатися й сам Болдвін, скинувши усю вину на неї.

Прокурори ж зазначають, що кожне відтворення подій вбивства суперечило попередньому. Зокрема, вони "пережили майже незліченну кількість брехні та маніпуляцій з боку захисту" і були "об’єктом надуманих і необґрунтованих особистих нападок підсудного".

Нині Болдвін збирає список відомих людей, які виступатимуть на його захист. Очікується, що туди увійдуть: його колега по фільму "Іржа" Френсіс Фішер, а також Міккі Рурк, Дебра Мессінг та Ді Джей Куоллс. Вони нібито переконуватимуть в суді, що актор непричетний до реквізиту, тож звинувачувати Болдвіна в пострілі було б некоректно.

Найщедрішим був Коломойський: Позитив розкрив гонорар гурту Время и Стекло

четвер, 16 травень 2024, 6:15

Український співак Позитив (справжнє ім'я - Олексій Завгородній) назвав найбільший гонорар за час існування гурту Время и Стекло. Про це він розповів у шоу NABARІ. . За словами співака, найбільшу суму вони з Надею Дорофєєвою отримали за виступ для Іго...

Несподівані наслідки Євробачення 2024: Учасниці конкурсу від Сан-Марино та Чехії закрутили роман під час пісенного фестивалю

четвер, 16 травень 2024, 5:00

Під час репетицій Євробачення 2024 на конкурсі утворилася нова пара – представниці Сан-Марино та Чехії закрутили роман. Барабанниця гурту Megara Кет та співачка АІКО розсекретили свої стосунки. . Під час шоу не було відомо, що між ними спалахнула іскр...