Крихітні трусики і топ у тон: Надя Дорофеєва похизувалася новим спокусливим фото

Відома українська співачка Надя Дорофеєва користується гарячим літом та бере участь у відвертих зйомках. Днями зірка показала нову світлину на своїй сторінці в інстаграмі, повідомляють Патріоти України.

Еротичний кадр розбурхав уяву шанувальників. Виконавиця позувала перед камерою на тлі скелі та моря. Вона мала впевнений погляд, що додавало знімку особливої перчинки.

Для нового фото Надя Дорофеєва приміряла спортивний топ з принтом на довгий рукав від Puma. Він вдало підкреслював тендітну талію артистки та її звабливі груди. Також зірка одягнула крихітні трусики на тонких зав'язках.

Відверте вбрання співачка поєднала з бежевими кросівками. Вона зібрала частину волосся ззаду, вклавши його пляжними хвильками. Спокусливий образ також доповнили сережки. Надя Дорофеєва зробила на обличчі гарний макіяж, нафарбувавши стрілки на очах та підкресливши губи помадою.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...