Криваві гроші не тхнуть? Дочка-мовчунка Ольги Сумської похизувалася зйомками в російському серіалі

Старша донька знаменитої української актриси Ольги Сумської, яка замовчує війну в Україні та працює в РФ, Антоніна Паперна похизувалася новим проєктом, що принесе більше грошей Росії. Зрадниця України знялася в російському аналогу відомого турецького серіалу "Постукай у мої двері", але адаптація мало кому сподобалася, передають Патріоти України.

На російських кіноресурсах вона не зібрала і пʼяти балів з можливих 10, а свої невдоволені відгуки залишили майже 5 тисяч глядачів. Пост із рекламою невдалого серіалу зʼявився в Instagram Антоніни Паперної.

"Постукай у мої двері в Москві" дочка Сумської назвала "великим проєктом". Вона в серіалі зіграла Аліну, колишню кохану головного героя, у якої намагаються викликати почуття ревності. Це одна з ключових ролей по сюжету, хоч і не головна.

Якщо вірити оцінці глядачів та рецензіям, проєкт видався "прісним" і зовсім не запамʼятався їм "Яка була мета в режисера? Якщо зробити із суперпопулярного сучасного серіалу типове російське похмуре кіно, то вдало впорався. Ні виразних характерів, ні гідної акторської гри, ні музики, що запам'ятовується, ні якісної операторської роботи, ні цілісності – нічого тут немає і шукати не варто. Прісне безідейне кіно з дерев'яними акторами", – йдеться в популярному відгуку, який зібрав кілька сотень лайкі Серіал був знятий кінокомпанією "Медіаслово" у партнерстві з холдингом "Газпром-медіа", тому з зароблених коштів податки виплатять Кремлю.

Джерело: Обозреватель

Його спроба перемоги: Представник Фінляндії на Євробачення-2024 вийшов на сцену без трусів (відео)

четвер, 9 травень 2024, 1:45

Представник Фінляндії на "Євробаченні-2024" Windows95man вийшов на сцену наймасштабнішого пісенного конкурсу континенту в дуже зухвалому образі. Він з'явився на сцені у великому яйці, зробленому з джинсів, а потім воно відкрилося і стало зрозуміло, що ...

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...