Криваві гроші важливіше: Меладзе після заклику зупинити війну "перевзувся" і дав концерт у Росії

Популярний артист Валерій Меладзе першим з усіх знаменитостей засудив війну в Україні і ще 24 лютого 2022 року закликав зупинити свавілля, яке влаштували російські окупанти на нашій території, передають Патріоти України.

Але недовго музика грала. Через трохи більше як місяць з дня вторгнення Росії в Україну Меладзе відновив свої концерти в країні-агресорі. Він виступив на закритій вечірці для петербурзької публіки, хоча в мережі припускали, що йому вхід на сцену РФ тепер заборонений.

"Десь в Пітері зараз виступає Валерчик. На дні народження подруги. Вітаю, звичайно, але, як ви розумієте, не від щирого серця", - повідомляється в Telegram-каналі Admin.anshlak.


"Озираючись назад": Сестри Завальські зізналися, чому на піку популярності розпався гурт "Алібі"

понеділок, 6 травень 2024, 15:50

Анна та Ангеліна Завальські, солістки одного з найвідомішого свого часу українського музичного гурту, зізналися, чому на піку популярності закрили свій проєкт "Алібі", передають Патріоти України. В інтерв’ю OBOZ.UA артистки розповіли, що корективи в ро...

"Про це можна було б зняти цілий фільм": Сальма Гаєк і Пенелопа Крус згадали про аварійну ситуацію в літаку

понеділок, 6 травень 2024, 7:23

57-річна Сальма та 50-річна Пенелопа за два десятиліття дружби пережили чимало різних ситуацій. Пенелопа взяла у подруги інтерв'ю для останнього випуску Vogue Arabia, в якому вони згадали, як ледь не загинули в літаку, передають Патріоти України. «Одно...