Ксенія Мішина - 80 тис. грн, а Позитив - 500 доларів: Зірки зізналися, скільки витрачають на місяць

Українські зірки під час повномасштабної війни суттєво втратили свій дохід. Відповідно, їхні витрати теж знизилис передають Патріоти України.

Селебріті економлять та витрачають кошти на базові потреби. Зазвичай, зірки забезпечують себе проживанням, їжею та транспортом. Наприклад, для акторки Ксенії Мішиної необхідно на місяць мати 80 тисяч гривень, а для репера Позитива – 500 доларів.

Редакція сайту ТСН.ua пропонує дізнатися, скільки українські знаменитості витрачають на місяць під час повномасштабної війни.

Віталій Козловський

Заробіток виконавця від початку повномасштабної війни суттєво знизився. За словами артиста, за останній рік він провів лише п'ять корпоративів. Тож, відповідно і витрати зменшилися. В основному Козловський витрачає кошти на квартплату, бензин, їжу та інші необхідні речі. Для комфортного життя виконавцю на місяць треба 50-60 тисяч гривень.

Ксенія Мішина

До повномасштабної війни акторка знімалася у багатьох проєктах. Однак російське вторгнення поставило кар'єру Ксенії на паузу. Тож Мішина живе на заощадження. Артистка зізнавалась, що для комфортного життя на місяць їй вистачить 80 тисяч гривень. Найбільше коштів йде на квартплату – це 25 тисяч гривень, та бензин – 20 тисяч гривень. Решта суми – це їжа, комуналка та дрібні витрати.

Анатолій Анатоліч

Ведучий на початку повномасштабної війни взагалі не заробляв гроші, тож жив лише на заощадження. З часом фінансове становище Анатоліча почало покращуватися, щоправда, інтерв'юер заробляє лише 20% від тієї суми, яку мав до вторгнення Росії. На місяць ведучий витрачає понад 100 тисяч гривень. Чимало коштів їде на оплату французької школи доньок. Суттєва частина коштів йде на бензин, їжу, підгузки та інші дрібні витра

Слава Камінська

Від початку повномасштабної війни співачка з двома маленькими дітьми живе за кордоном та не займається взагалі концертною діяльністю. Для комфортного життя у Нідерландах Славі на місяць потрібно близько трьох тисяч євро. Виконавиця живе на заощадження, які вона зробила, ще коли була учасницею гурту "НЕАНГЕЛИ". Також Камінській допомагає фінансово колишній чоловік – пластичний хірург Едгар Камінський, зокрема, він на рік оплатив їй квартиру. Окрім цього, поруч зі Славою є коханий чоловік, який теж не лишається осторонь.

Позитив

Музикант зізнався, що майже повністю втратив свій дохід на початку повномасштабної війни. Заощадження, які були в Олексія (справжнє ім'я артиста – прим. ред.), він вже витратив. Реперу довелося навіть продати автівку, аби впоратися із фінансовими складнощами. Також Позитиву допомагали рідні та близькі. Нині музикант живе на 500 доларів на місяць.

MamaRika

Співачка через війну, як і більшість артистів, не має стабільного заробітку. Однак вони з чоловіком Сергієм Середою достатньо економні. Подружжя найбільше витрачає на продукти – це 20-30 доларів на місяць. Також значна сума йде на оренду будинку та на бензин.

Сергій Танчинець

Лідер гурту "Без Обмежень" нині активно їздить з благодійними концертами. Понад 50% свого гонорару артисти колективу переказують на допомогу ЗСУ, а кошти, які залишаються, то вже їхній заробіток. Як розповідав Танчинець, особисто йому для комфортного життя на місяць вистачить 2-3 тисячі доларів. До речі, дружина та діти співака перебувають в Японії. Кохана Сергія сама забезпечує їхнє проживання за кордоном.

Маша Полякова

Юна блогерка живе та навчається у Великій Британії. На місяць дівчина витрачає понад тисячу фунтів, а це близько 45 тисяч гривень. Фінансово Маші допомагають батьки, щоправда, вони дають гроші лише на базові потреби. А от розвагами блогерка забезпечує себе сама завдяки блогерській діяльності.

Джерело: ТСН.ua

Знаковий жест: Україну вперше з початку повномасштабного вторгнення РФ відвідала британська королівська особа

вівторок, 30 квітень 2024, 9:52

Герцогиня Единбурзька Софі стала першим членом королівської родини Великої Британії, яка відвідала Україну після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році, передають Патріоти України. У понеділок вона прибула з одноденним візитом від...

"Погано, це все погано": Тіна Кароль вперше розповіла, як не пройшла кастинг до дівочого гурту

вівторок, 30 квітень 2024, 8:25

Українська співачка Тіна Кароль вперше розповіла, як їй відмовили стати учасницею дівочого колективу, передають Патріоти України. Інцидент стався, коли артистці було близько 17-18 років. Як розповіла знаменитість на проєкті "Пісня мого життя", вона то...