"Він намагався прийти п'яним у мій театр, спустити мене зі сходів": Ксенія Мішина вперше назвала ім'я батька свого 9-річного сина

Українська акторка кіно та театру Ксенія Мішина вперше назвала ім'я батька свого 9-річного сина Платона. Учасниця першого сезону "Холостячки" (СТБ) сказала, що його звати Олександр, зазначають Патріоти України.

Також зірка наголосила, що він ніколи не бачив хлопчика, адже не виявляв цікавості до життя свого спадкоємця. Про це стало відомо з інтерв'ю Ксенії на YouTube-каналі DOROTYE.

"Мій перший чоловік – Саша, мій батько – Саша. Батько Платона – Саша. Загалом у мене дуже багато Олександрів у житті, причому, доленосних", – зізналася "холостячка".

Через натягнуті стосунки між Ксенією та Олександром акторка не дозволяє школяру спілкуватися з батьком. Проте, з її слів, і Саша всього раз приходив з вимогою показати сина, але був в нетверезому стані, тому зустріч не відбулася.

"Він намагався прийти п'яним в мій театр, спустити мене зі сходів за волосся і кричав "Де мій син". Потім дзвонили якісь його адвокати і погрожували позбавити батьківських прав", – пригадала Мішина

Артистка не проти, щоб Олександр в майбутньому спілкувався з Платоном, проте наполягає, що зустрічі повинні неси позитив, а не погрози і крики.

Також зірка додала, що її син неодноразово намагався поцікавитися, де його батько і чому їхня сім'я не повна, але Ксенія завжди в позитивному ключі розповідає про стосунки з колишнім і наголошує, що в Платона є тато, просто вони не живуть разом.

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...

"Слава Богу, живий": Відомий український актор потрапив до лікарні зі струсом мозку: "Вперше в житті мене вирубили"

середа, 24 квітень 2024, 18:59

Український актор та переможець проєкту "Танці з зірками" Артур Логай неабияк налякав своїх шанувальників передають Патріоти України. В своєму Instagram артист повідомив, що потрапив до лікарні. Знаменитість зізнався, що вночі з ним трапилася неприємн...