Куди зник Олег Винник: Відома телеведуча розкрила правду про співака

Багатьох українців досі цікавить, куди ж пропав Олег Винник і чому про співака практично нічого не чути з 24 лютого. Після початку повномасштабної війни артист заліг на дно, він не робить публічних заяв, не засуджує російську агресію, передають Патріоти України.

На тлі цього стали з'являтися чутки про те, що Винник нібито не хоче підтримувати Україну. Однак все це не так, розповіла українська телеведуча Міла Єремєєва.

Вона підтвердила інформацію про те, що у Винника проблеми зі здоров'ям. Говорячи про те, чи варто "брати" артиста в новий український шоу-бізнес, Єремєєва зазначила, що йому зараз не до цього.

"Я знаю, що з ним відбувається зараз... Там справа не в якихось патріотичних історіях, ні. Олег - він український артист, він підтримує Україну. Але поки у нього перерва, пов'язана абсолютно зі здоров'ям і всім іншим", - розповіла ведуча в подкасті на GLOSTER FM.

Олег Винник "пропав" на тлі війни - що відомо про співака

Олег Винник перестав виступати після 24 лютого 2022 року. Практично одразу ж з'явилися чутки не тільки про те, що співак намагається відмовчатися, але ще і про те, що артист нібито серйозно хворий.

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...

"Що з очима?": Сашко Положинський опинився під крапельницею і налякав різним виглядом зіниць

четвер, 28 березень 2024, 17:44

Екслідер гурту "Тартак" Сашко Положинський опинився під крапельницею, чим неабияк налякав своїх прихильників, передають Патріоти України. Артист у своєму Instagram натякнув, що в нього виникли проблеми зі здоров'ям. Зокрема, він опублікував світлину, ...