Кулі могли підкласти: Зброярка із "Ржавчини" назвала свою версію трагедії з Гатчінс

24-річна зброярка Ханна Гутьєррес-Рід наполягає, що на зйомках вестерну "Ржавчина" 21 жовтня, в день загибелі операторки-постановниці Галини Гатчінс, перевіряла револьвер, який використовував актор Алек Болдвін. Дівчина заявила, що не знає, як бойові набої потрапили всередину гвинтівки, а її адвокати підозрюють причетність до цього "невдоволеного" працівника, зазначають Патріоти України.

Сама дівчина запевняє, що на майданчику не було справжніх куль. Відповідну заяву Гутьєррес-Рід зробила через свого адвоката Джейсона Боулза, повідомляє People.

Зброярка сказала, що вона була впевнена: бойові набої не потраплять на знімальний майданчик "і через мільйон років". Як повідомив Боулз, Гутьєррес-Рід приєдналася до роботи над фільмом 4 жовтня, дуже серйозно ставилася до всіх завдань і "неймовірно дбала про безпеку".

За словами адвоката, зброярка проводила тренування для акторів, боролася за те, щоб таких занять було більше, а також регулярно наголошувала, що зброю ніколи не слід спрямовувати в бік людини. Адвокат назвав головним питанням те, хто й чому поклав у ящик із патронами бойові кулі.

Раніше Роберт Горенс, інший юрист Гутьєррес-Рід, говорив, що його команда вивчає можливість того, що хтось міг навмисно "саботувати" та підкласти бойові патрони до холостих. Адвокати припустили, що зробити це міг "невдоволений" працівник. Така версія перевіряється.

Сама зброярка стверджує, що завжди тримала гвинтівки під замком, у тому числі під час обідньої перерви 21 жовтня.

"Вона проінструктувала свій відділ стежити за візком зі зброєю, яку відвозять у інших справах або під час обіду", – додав Боулз.

"Ханна зробила все, що було в її силах, щоб забезпечити безпеку. Вона перевірила патрони, якими заряджала вогнепальну зброю того дня. Вона завжди перевіряла патрони... Ніхто не міг припустити або подумати, що хтось додасть бойові патрони до скриньки", – сказав адвокат.


Нагадаємо, режисер Стю Брамбо раніше заявляв, що Ханна Гутьєррес-Рід під час своєї попередньої роботи (фільм "Стародавні ритуали") була предметом численних скарг. А актор Ніколас Кейдж нібито навіть кричав на дівчину.

За даними ЗМІ, саме Гутьєррес-Рід зарядила револьвер для вестерна, а помічник режисера Дейв Холлс приніс цю зброю на майданчик і передав Болдвіну, не знаючи, що всередині бойові патрони.

Як не дивно: Стало відомо, чому Вікторія Бекхем майже ніколи не усміхається на фотографіях

субота, 4 травень 2024, 7:56

Усмішку британської модельєрки та ексучасниці гурту Spice Girls Вікторії Бекхем дуже рідко можна побачити на фото. Коли папараці ловлять знаменитість на вулицях Лондона чи то модних показах - зірка завжди зберігає стриманий вираз обличчя, передають Па...

"Почала місячний курс радіотерапії": У відомої української акторки діагностували рак

п’ятниця, 3 травень 2024, 17:44

Відома українська акторка Катерина Молчанова повідомила, що в неї виявили рак грудей, передають Патріоти України. У своєму Instagram артистка поділилася, що хворобу їй діагностували взимку. Річ у тім, що у Молчанової є рідні, які теж страждали від раку...