Культовий художник-сценограф Борис Краснов помирає в хоспісі від наслідків ковіду, - ЗМІ

Краснов після першого інсульту

Художник-сценограф, дизайнер, продюсер Борис Краснов, який на межі 1980-90-х проміняв Київ на Москву, де зробив гучну кар'єру, на початку червня був екстрено госпіталізований і впав в кому. Наразі чоловік знаходиться в приватному хоспіс, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mash .

За словами медиків, надій на одужання вже не залишилося.

Відомо, що інсульт після перенесеного коронавірусного захворювання у художника не був першим — в серпні 2011 року його вже госпіталізували за схожим сценарієм, зробивши операцію на головному мозку. Це сталося після висунення йому підозр у вимаганні та спробі рейдерського захоплення.

Другий інсульт виявився набагато більшим — мозок вражений на 85%.

Плата за викрутаси Ф'юрі: Олександр Усик втратить титул на абсолютного чемпіона світу, - ЗМІ

понеділок, 20 травень 2024, 8:56

Багаторазові переноси британцем дати поєдинку з українцем призвели до хаосу в графіку захисту Олександром здобутих до того чемпіонських поясів. Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazee...

Не варто стидатись своїх пишних форм: Австралійська активістка та модель плюс сайз влаштувала пікнік з подругою у вишуканій білизні (фотофакти)

понеділок, 20 травень 2024, 8:15

Австралійська модель і активістка Стефанія Ферраріо поділилась новими спекотними фото. . "Гарний день для веганського пікніка", - написала Стефанія. Ферраріо працює моделлю плюс сайз і пропагує любов до свого тіла. Найчастіше модель рекламує білизну т...