"Купа росіян... з очима ср*щого пса, поїсти неможливо": Катя Осадча вражена навалою дезертирів Путіна у Фінляндії

Катя Осадча у Фінляндії / Фото з інстаграму телеведучої

Днями Катя Осадча з колегами-артистами виїхала на зйомки у Фінляндію. Однак Гельсінкі справили на неї неоднозначне враження. Усе через росіян, які там всюди.

Через часткову мобілізацію росіяни масово тікають зі свого болота, і чомусь їдуть у Європу. Це не на жарт обурює телеведучу Катю Осадчу, яка вперше за довгий час виїхала з України у Фінляндію, і була шокована, що та прихистила переляканих окупантів.

'З мінусів – купа росіян. Як відрізнити росіянина від фіна? У росіянина очі ср*щого пса. Перелякані, але з надією, що в Європі якось розрулиться. Питання одне – якого фіни їх досі пускають? Якщо я не вчеплюсь нікому в горло, буде дивом', – емоційно поділилася Катя Осадча.

"Відволікаюся в сувенірних крамницях. Поїсти неможливо, скрізь сидять окупанти", – додала ведуча в наступній інстаграм-сторіс.

Катя Осадча про росіян у Фінляндії

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...