Київський динамівець завів собі нову дівчину - модель "Плейбою" (фото)

Півзахисник «Динамо» Беньямін Вербич, який продовжує відновлення після травми, розлучився c довгоногою датчанкою Амелі Бокеля, з якою тривалий час жив в столиці України після переходу в кінці 2017 року із «Копенгагена», і знайшов собі нову пасію. Словенець закрутив роман з пишногрудою красунею Альвіною Лалл, яка брала участь в зйомках для журналу Playboy. Про це повідомляє Тribuna.com, передають Патріоти України.

У своєму акаунті в Instagram дівчина позиціонує себе як модель, художник і дизайнер. Незважаючи на те, що пара відкрито не заявляє про свої стосунки і не ділиться в соцмережах спільними фото, закохані часто виставляють знімки з одних і тих же локацій або з одними і тими ж предметами. Наприклад, 17 березня, в день народження Альвіни, на фото красувався подарунок від футболіста з красномовним підписом: «Люблю тебе. Дякую що ти є". Через кілька днів ці ж торт і кульки з'явилися в Сторіс дівчини.

Судячи з аккаунту красуні в Instagram, вона обожнює готувати. В її збережених історіях можна знайти десятки рецептів, в тому числі традиційних українських страв, які, до речі, полюбляє Вербич. А ще Альвіна Лалл не соромиться своєї краси, бентежачи ряди підписників (а їх у дівчини понад 100 тисяч) гарячими фотосесіями. Благо, показати є що.


"Втім, буває так": Даша Квіткова різко відреагувала на слова ексчоловіка Добриніна про її "невзаємність почуттів"

вівторок, 23 квітень 2024, 11:28

Українська блогерка Даша Квіткова прокоментувала вислів ексчоловіка, ведучого Нікіти Добриніна про те, що вона була "невзаємною у почуттях" під час їхніх стосунків, передають Патріоти України. Так, раніше Нікіта на шоу "Пісня мого життя" розповідав, щ...

"Згідно з законом": Даша Квіткова зізналася, чим завершилася історія з її масштабною ДТП у Києві

вівторок, 23 квітень 2024, 10:44

Українська блогерка Даша Квіткова, яка минулого року булавизнана винною в масштабній київській ДТП, розповіла про кінцеве рішення суду, передають Патріоти України. Як зізнається знаменитість, все вирішилося відповідно до законодавства України й вона в...