"Ким ти хочеш стати в майбутньому?": Monatik показав дуже особисте відео з сином, яке переглядає у важкі моменти

7 жовтня старший син Monatik'а та Ірини Демічової святкує день народження - Дані виповнюється 6 років. Зірковий тато привітав первістка в Instagram, і показав розмову з хлопчиком, яка колись його дуже зворушила, а тепер зігріває душу у важкі моменти, передають Патріоти України.

На архівних кадрах співак запитує у тоді ще 4-річного сина, ким він хоче стати в майбутньому, на що малюк йому відповідає: "Татом".

"Сьогодні ти вже хочеш бути художником, мультиплікатором і часто доктором! Так цікаво, до яких же ще професій у тебе прокинеться потяг. Але тоді, під час твого 4-річного інтерв'ю, ти сказав слова, які я переслуховую, коли дуже важко... так буває. Часто...", - написав артист.

"Розумію, відео надто особисте, але сьогодні хочу поділитися цим моментом, пообіцяти тобі і собі зробити все, що в моїх силах, щоб ти ніколи не хотів забрати ці слова назад, щоб тобі ніколи не було за них соромно. Щоб будучи в моєму сьогоднішньому віці, твій син відповів тобі також, а дочка, щоб сказала що шукає кохання, таку ж людину, як її батько. Я так тобі цього бажаю!", - звернувся до сина співак.

Публікація зворушила шанувальників артиста, багато хто написав, що не змогли стримати сліз. "Господи, до сліз прям. Це так мило і зворушливо. Бути татом і мамою - це теж робота", "Зачепило. Вітаю! Наші діти найсильніша мотивація!", "Сиджу ридаю. Люблю", "До сліз. Гордість бути прикладом для своїх дітей, Діма - тато з великої літери".


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...